Ge feedback

Rapportera ett problem

Om du hittar en rutt eller tjänst på Rome2Rio som inte är korrekt vill vi definitivt veta om det!

För att rapportera ett problem med en rutt eller prissättning, mejla oss på feedback@rome2rio.com och låt oss veta:

• Ursprung och destination
  • ransportläge och företag
  • Vad behöver uppdateras (inklusive eventuella skärmbilder du kan ha)

Vårt team tittar på varje rapport, försöker åtgärda eventuella problem och brådskande problem prioriteras efter vad som är lämpligt.

Din feedback hjälper till att förbättra Rome2Rio för alla – vi uppskattar mycket att du tar dig tid att kontakta oss.

Föreslå en ny funktion

Vi arbetar alltid med att förbättra och om du vill föreslå något som du vill se på Rome2Rio kan du mejla oss på feedback@rome2rio.com och ber ätta:

• Din idé och hur den förbättrar Rome2Rio
  • Var använder du Rome2Rome, i webbläsare (stationär eller mobil) eller via appen

Din feedback hjälper till att förbättra Rome2Rio för alla – vi uppskattar att du tar dig tid att kontakta oss