Språk, valuta og valg av avstand

Roma2Rio er for øyeblikket tilgjengelig på åtte språk: engelsk, fransk, italiensk, tysk, portugisisk, russisk, spansk, polsk, norsk, svenska, dansk og nederlands.

Du kan se transportpriser i 43 hovedvalutaer, velge mellom to tidsformater (12 timer og 24 timer) og velge enten kilometer eller miles for reiseinformasjon. Du finner disse alternativene ved å klikke på ikonet på kloden øverst til høyre på siden for transportsøk-resultater.

Roma2Rio er for øyeblikket tilgjengelig på åtte språk: engelsk, fransk, italiensk, tysk, portugisisk, russisk, spansk, polsk, norsk, svenska, dansk og nederlands.

Du kan se transportpriser i 43 hovedvalutaer, velge mellom to tidsformater (12 timer og 24 timer) og velge enten kilometer eller miles for reiseinformasjon. Disse alternativene finner du ved å trykke på «Mer» nederst til høyre i siden for transportsøk-resultater.