Sprog, valuta og afstandsvalg

Rome2Rio er i øjeblikket tilgængelig på otte sprog: engelsk, fransk, italiensk, tysk, portugisisk, russisk, spansk, polska, dansk, norsk, svenska og nederlands.

Du kan se transportpriser i 43 større valutaer, vælg mellem to tidsformater (12 timer og 24 timer), og vælg enten kilometer eller mil for dine rejseoplysninger. Disse muligheder finder du ved at klikke på klodeikonet, som er placeret i øverste højre hjørne på siden med transportsøgeresultater.

Rome2Rio er i øjeblikket tilgængelig på otte sprog: engelsk, fransk, italiensk, tysk, portugisisk, russisk, spansk, polska, dansk, norsk, svenska og nederlands.

Du kan se transportpriser i 43 større valutaer, vælg mellem to tidsformater (12 timer og 24 timer), og vælg enten kilometer eller mil for dine rejseoplysninger. Disse muligheder finder du ved at klikke på 'Mere' nederst i højre hjørne på siden med transportsøgeresultater.