Hvordan fastlægger I jeres priser?

Priserne kan svinge afhængigt af tilgængelighed og sæson, og hvis vi ikke kan give en præcis beregning, angiver vi i stedet et prisinterval.

Selvom vi gør vores bedste for at vise de mest nøjagtige priser, så er der visse faktorer, der er uden for vores kontrol. Hvis du kan booke billetter, så vil en nøjagtig pris, baseret på dine datoer og krav, blive vist.

Tog/bus/sporvogn/færge/fly/bil

Vores partnerskaber med nøglebilletudbydere giver os mulighed for at få nøjagtige og pålidelige prisoplysninger. Hvis vi ikke har historiske data vedrørende en bestemt rute, bruger vi priser fra en lignende tjeneste (normalt i samme land), som hjælp til at bestemme prisintervallet for den pågældende rejse.

Angående kørsel i bil, viser vi den anslåede brændstofomkostninger for en standard personbil (eksklusive vejafgifter og omkostninger til at leje/eje et køretøj).

Vi indsamler også data fra vores transportpartnere for at skabe prisskøn for shuttle-busser og bybiler. Hvis vi ikke har data for en bestemt rute, bruger vi data fra en lignende tjeneste (normalt i samme land).

Taxa

For taxaresultater viser vi en anslået prissætning, som bestemmes ved at sammenligne taxadata med et eller flere lokale taxaselskaber. Hvis vi ikke har taxadata for et bestemt sted, bruger vi priser fra en lignende by (normalt i samme land).