Kan Rome2Rio finde min placering?

Hvis du befinder dig et ukendt sted, kan Rome2Rio bestemme din placering og give præcise retningsanvisninger til din destination.

Sådan finder du din placering på din browser

Som standard vil din browser have geolocation aktiveret. Når du søger på en rejse, så vil din browser bede om tilladelse til at få adgang til din placering. Hvis du har deaktiveret lokationstjenester i din browser, er det nemt at aktivere dem igen. Vælg din browser fra listen nedenfor, og følg instruktionerne: Chrome, Firefox, Safari, Microsoft Edge.

Sådan finder du din placering på din iPhone eller iPad

Du skal give appen adgang til din placering. Det kan du gøre i menuen Indstillinger på din telefon: Indstillinger -> Rome2Rio -> Placering -> Når appen er i brug.

Sådan finder du din placering på din Android-telefon eller tablet

Du skal give appen adgang til din placering. Det kan du gøre i menuen Indstillinger på din telefon: Indstillinger -> Apps -> Rome2Rio -> Tilladelser -> Placeringsadgang TIL